« Pa Ma | Main | Vakantie »

Venster

vensterL.jpgVoor het eerst gedecoupeerzaagd en het resultaat is ernaar. De afgeronde hoeken van het nieuwe vensterbankje ronden wat nogal hakkerig en de afdruk van het zaagje is duidelijk zichtbaar. Ik had niet zo'n schaafding in huis om de schade te beperken dus toen heeft iemand anders het maar opgehangen zoals is het is. Toch ben ik heel erg blij met mijn vensterbankje. Het hangt boven het van straat geraapte blauwe tafeltje waar ik ook al zo blij mee was. Geef me een nieuwe bank en ik denk ja leuk, maar zet een afgebladderd tafeltje in m'n keuken en hang er een eerstepogingvensterbankje boven en ik zeg YES! Vreemd.
Op het vensterbankje is plaats voor ongeveer vijf planten. Het worden er vier, want het vensterbankje is tevens uitkijkpost voor dieren. Vogels kijken, het miniroosje uitgraven en dan heel hard Jippie! miauwen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/584

Comments

qua hakerige hoekjes enzo... een beetje vijl doet het werk ook. iig beter dan een schaaf. en sneller.

Maar die had ik ook niet! (ik moet een fatsoenlijke gereedschapskist)

Wat is Rufus mooi rood!

En inderdaad, met een flinke, goede vijl gaat het ook (of anders grof schuurpapier, is goedkoper en gaat even goed).

Knappe kat & knappe vensterbank! Absoluut een goed resultaat voor een eerste keer decoupeerzagen, en idd, wat Laurent zegt: grof schuurpapier, werkt als een tierelier! (en dat rijmt weer)

Your website is very the most informative. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment