« Venster | Main | Petitie »

Vakantie

lunchL.jpgIk sta voor het laatst boterhammen te smeren. Ja ik ben zo'n moeder die nog boterhammen smeert. Mijn kinderen groeien op tot onzelfstandige wezens die nog geen ei kunnen bakken. Alhoewel ze dat eigenlijk weer net wel kunnen.
De laatste weken van school in die smoorhitte bestonden vooral uit het bezoeken van een museum, een schoolreisje, naar De Musical kijken, een presentatie inclusief toneelstukjes, een spreekbeurt, de avondvierdaagse, een verkeersexamen en nog wat entreetoetsen. Op de middelbare school moest er vanalles worden af-ge-rond. Thema's, taken, werkstukken, inhaaltoetsen, en vanmiddag gaan we aanhoren hoe erg het dit jaar weer is geweest. Tussen de bedrijven door werd er gezwommen, veel gezwommen. Beide scholen staan naast het strand dus de hele mikmak is regelmatig ter afkoeling in het water gedonderd. Onder het mom van -sportdag- of zoiets. Iedereen is moe en hangerig. We zijn dus allemaal blij dat het voorlopig even stilstaat.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/585

Comments

Mijn moeder heeft praktisch mijn hele middelbare schooltijd mijn boterhammen gesmeerd. Ik ben nu best zelfstandig, al zeg ik het zelf. Smeer nu dan ook weer de boterhammetjes van mijn jochies. Veel handiger in de ochtendspits...
Lekker zo'n school aan het strand! (pfff, wij moeten nog bijna 4 weken.... zul je zien dat het dan gedaan is met het zomerse weer...)

Jij bent juist een hele lieve en zorgzame moeder die de bammetjes blijft smeren. Niks mis mee... Doe mij ook zo'n pakje en een ligaatje :-)

Nog een week hier... Ah, de laatste week en wij zijn net zo op als jij.

Your website is very great. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment