« Wim versus Billy | Main | Klusjes »

Helicopter

helicL.jpg
Gisteren landde er vlak voor mijn deur een enorme helicopter. Helicopters zijn in de lucht helemaal niet zo groot, maar als hij voor je neus hangt te wiebelen denk je daar echt anders over. Van het geluid van het gevaarte kreeg ik bijna een rolberoerte maar ergens op het eiland was iemand er veel erger aan toe. Toen de helicopter precies voor mijn raam bungelde, zag ik op de staart ANWB staan. Waarom staat er ANWB op een trauma-helicopter?

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/596

Comments

En het antwoord op mijn vraag kwam al na 1 nano-seconde: http://www.anwb-medical-air.nl/

Toch wel opmerkelijk, dat de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond een helicopter heeft.

o, had het ook net gegoogled, maar dat had je dus zelf ookal gedaan... :-)

Het ding staat letterlijk bij mij op het dak (nou ja, op mijn werk dan), maar ik heb nooit gezien dat er ANWB op stond... weer wat geleerd! :-)

Het ding staat letterlijk bij mij op het dak (nou ja, op mijn werk dan), maar ik heb nooit gezien dat er ANWB op stond... weer wat geleerd! :-)

Your website is very the most informative. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment