« Helicopter | Main | Rufus in de zon »

Klusjes

allemaalL.jpg
Het is laat en warm maar alles dat afleidt (kinderen, poezen, telefoon, de wasmachine) is stil en dat is meestal mijn moment voor klusjes. De ukkiekrukkies stapelen zich hier op, er komen er nog zes aan en dan is mijn beginverzameling compleet en kan ik de boer op. Daarvoor had ik een leuk losbladig album in gedachten, als catalogus zijnde, dat de firma Hema in de aanbieding heeft. Maar de firma Hema houdt niet van Apple of Safari en ook al niet van Firefox. En ik hou niet van computers, dus ik snap er de ballen van. Weg klusje voor vanavond. Ik ga dus maar iets doen als slapen of ronddraaien onder een lakentje, als die prille liefde onder mijn slaapkamerraam tenminste eindelijk besluit een kamer te gaan zoeken.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/597

Comments

Ik lees net dat bol.com ook een foto-album service heeft sinds ehh, nu, en dat je 10 euri korting krijgt bij je eerste bestelling. Misschien ff checken?

Thanks for taking the top out to write this very nice article.

I was very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

Post a comment