« Afwas | Main | Verliefd »

Kast

luchtenSL.jpg

Vanmiddag, na een drukke ochtend op kantoor, reden we naar Schagen. Op Marktplaats had ik de kast gezien en die moest bekeken. Meenemen zat er nog niet in wegens niet opgeleverd huis, maar kijken mocht wel. Het was 'm helemaal en naar goed koopmansgebruik hebben we alleen gehandeld met aardige mensen. Dat schijnt in een bepaalde winkelierstak van de familie een standpunt te zijn: je handelt alleen met aardige mensen. Goddank troffen we een hele aardige mevrouw die de kast over had en hem graag aan mij verkocht voor een schappelijke prijs. Ik bedoel, hoe had het nu gemoeten als het een kreng van een Schaagse bleek te zijn, terwijl ik ondertussen die kast wel had willen hebben?
Afijn.
Tijdens het ritje naar het Noorden werden we getrakteerd op mooie luchten. Buikluchten heten die hier. Net zoals bij stromend lava doet al die wolligheid iets met je buik. Nou ja, dat snap je of dat snap je niet.
Tijdens de rit noemde ik zo'n overbodig informatiebrokje uit mijn hoofd: Gerard Joling komt uit Schagen. Nooit moeten doen! Ik weet niet hoe we er kwamen, maar het gesprek met de kinderen op de achterbank ging via homo's naar vechten, naar scholierenstakingen en terug naar homo's en getver en dat zij misschien ook wel ooit verliefd worden op een man en weer een getver en tot slot een hoofdstukje liefde. Toen ik meldde dat homo's ook kinderen kunnen krijgen of opvoeden, was het stil op de achterbank. Een zeer te wantrouwen stilte, maar ik was er wel weer even klaar mee. Met Gerard Joling enzo.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/362

Comments

Leuk is dat altijd, kasten gaan shoppen bij wildvreemde mensen. Volgens mij zijn het allemaal aardige mensen op Marktplaats. Of ik heb gewoon altijd geluk.

Mooie luchten, ja, vandaag ook weer. De aambeelden drijven hier regelmatig voorbij!

Wij wonen tussen Schagen en Alkmaar in maar gaan 10.000 keer liever naar de stad in Schagen omdat de verkoopsters daar nog aardig zijn. Schagen is een leuk stadje.

Lekkere luchten!

To be sincere, I have never been here before, and as a new person I can say that this website looks amazing. I really enjoy it

I’m so glad that I finally found what I was searching for! It doesn’t matter what other people write or think, I just know for sure that I’m right. Here I found all useful information , all I exactly needed for my new experience. It’s not just a great entertaining source, it’s also a way of giving different information for all of us

Your website is very the most informative. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment