« Kleur | Main | Kast »

Afwas

afwasL.jpg

Ik schrik me altijd te pletter van zo'n witte vlakte, maar vergeet vervolgens om de instellingen aan te passen. Dus hier snel wat gezellige vulling.
De afwasmachine (wafwasmasjiene) is kapot. Dat wil zeggen dat hij zijn hele waterinhoud de keuken inspuugt, en dat is voor niemand leuk. Woensdag schijnt er een mannetje te komen, hij zal zijn deskundig oordeel vellen. Tot die tijd wassen wij af. De stop van de gootsteen is kwijt en we hebben geen afwasteil. Wij wassen dus heel belachelijk af. Omdat de ander zo'n beetje in een dubbele depressie stort als hij moet afwassen, hebben we nu een deal. Ik was af, en droog af en ruim alles op. Hij brengt twee ernstig niet luisterende kinderen naar bed. Ik ben er wel tevreden mee, met die deal.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/361

Comments

Oh, ik dacht dat dat expres was, die witte vlakken. Zo van: "En nu even niets"
Het heeft wel iets, net zoals je bij een Indonesische rijsttafel tussen de verschillende hapojes door steeds weer wat witte rijst moet nemen, ter neutralisering van de smaak.

Ik miste wel het verslag van de 13-jaar-verjaardag. In verband met mijn eigen toekomstverwachtingen enzo...
Jaja je hebt een sociale opvoedkundige taak erbij met zo'n log....

@zus: nou , daar moeten we dan maar wat op verzinnen;-) Heb erg gelachen om je stukje over suprises; ik haat haar! Hier precies dezelfde tekst, maar geen lipgloss > een vriendenboekje.

Mooi kadootje, een vriendenboekje. En de surprise????

Een kasteel. (geen verklaring voo;-))

Hi hi, alle meisjes willen graag prinsesjes zijn, toch?

Your website is very great. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment