« Leuk | Main | Phew »

Meer afleiding

placemat.jpg

Nog zo’n oude dia. Mijn moeder en ik. Ik zo mogelijk nóg boller met een nóg aanweziger voorhoofd en mijn moeder mooi en jong.
Het jurkje dat ik aan heb zorgt voor nogal wat vragen. Wij hadden vroeger placemats van die stof. Wat was er eerst: de placemats of de stof en genoeg over voor een jurkje? Of van de placemats een jurkje, ik kijk nergens meer van op. En wie heeft het jurkje dan gemaakt? Mijn moeder kon prachtig pianospelen maar achter de naaimachine kan ik me haar niet herinneren.
En waar zijn die krullen gebleven?

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/353

Comments

Mooie foto.

Ja sorry, ik keek nog even en ik vind het nog steeds een mooie foto. Jullie kijken er allebei zo mooi ernstig op. Alsof de één haar stemming op de ander heeft overgebracht.

Je moeder is inderdaad heel mooi! Mijn oordeel over jou wil ik even opschorten tot er een meer eigentijdse foto beschikbaar komt! ;-)

Post a comment