« Meer afleiding | Main | Je danst zoals je in bed bent »

Phew

ernstigsL.jpg

De afgelopen wachtweek heb ik zo'n enorme lading rare middagprogramma's voorbij zien komen. Ook heel veel ziekenhuisseries met veel gedoe en moeilijke emoooosies enzo. De reality-ziekenhuisdingen heb ik overgeslagen. Met zo'n rijke fantasie als ik heb, verzin je alle mogelijke ziektebeelden bij elkaar en jij hebt dan natuurlijk álles.
Vanochtend zei de arts in het ziekenhuis dat alles weg was. Waarschijnlijk keek ik er wat vaag bij want ze herhaalde tot twee keer toe: je gaat niet dood. Fijn, van die duidelijke taal. Alles wat ik in de loop der jaren aan vlekjes en bultjes heb gespaard is nagekeken en ze vond ze geen van allen interessant. Over het algemeen wil ik best interessant gevonden worden, maar nu liever even heel normaal en saai. En dat ben ik. Voor een ziekenhuis dan. Over drie maanden terug en nu maar eens uitgrieperen en bijslapen. En veel leuke dingen doen de komende tijd. Leuke Dingen, no bults involved please.

Plaatje: Flying Doctors, de vrouw ligt in het ziekenhuisbed omdat ze eigenlijk niet wil trouwen. Daar kun je goed ziek van worden, blijkbaar.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/354

Comments

Hoera voor de Leuke Dingen! :-)

Fijn!
(ik heb ook zo'n ervaring. Ken het gevoel! Bultjes zijn gewoon stomme dingen.)

Jippiejeej!!

Gelukkig!

Onversneden Opluchting!!

Yay! Fijn!

Wát een opluchting! Hoera voor saai en normaal! En voor Leuke Dingen natuurlijk. :-)

had ik al ergens gezegd dat ik blij voor je ben?
of alleen gedacht?
bij deze dan: hoera!

Wat ontzettend fijn om te lezen, hoera!

Your website is very interesting. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment