« Wachtballon | Main | Meer afleiding »

Leuk

leukL.jpg

Met mijn kleine teen op een krukje (ik was weer eens overmoedig, gebroken teentjes moeten echt rust) en wat bijkomend snot probeer ik iedere wachtdag te vullen met leuke en nuttige zaken. In de praktijk betekent dat dat ik veel achter de computer zit en foto's uitzoek. Bloemenfoto's, foto's voor de fotowedstrijd van IJburg en oude foto's van toen we klein waren. Deze had ik al een tijd geleden van een oude dia in mijn computer geperst. Hij werd gelijk mijn lievelings. Niet persé omdat ik het ben, maar omdat ik het rare hoedje zo leuk vind en omdat ik in een Frans winkelwagentje zit gepropt. Tussen de knoflook, uien, wcpapier en wijn. Zo vreselijk lang geleden en toch ook weer niet. Mijn zusje zegt dat mijn bolle voorhoofd herkenbaar is uit duizenden. Daarom heb ik sinds mensenheugenis een pony. Morgen is het maandag, morgen verder met leuke afleiding.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/352

Comments

Wat schattig ben je! En ik dacht ook meteen dat het iets fransigs was. Typisch, hè?

Wat een prachtfoto! Kan zo de stock in!
Ik weet niet of het helpt, maar ik wacht een beetje met je mee....

Hihi, wat leuk!

Neee, dit is de leukste en liefste foto ooit! Ook leuk hoe je toen al om die fles wijn hing:-)

I’m sure that I’m the only normal person here. Why would I think so? Because no one normal would have written anything like posts below on this kind of website.

No freaking way. I’m absolutely disagreeing. Next time when you post something think about reaction of readers.

Your website is very the most interesting. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment