« Weg | Main | Leuk »

Wachtballon

leonbL.jpg

Als er iets stoms gebeurt moet het gelijk opgelost. Zo gaat dat meestal in mijn hoofd, ik hou niet van rondslingerend vuilnis. Maar nu heb ik nergens invloed op en dat is nog stommer dan de stomme bult in mijn arm. De stomme bult in mijn arm is twee weken geleden gelijk uit mijn arm gehaald en opgestuurd naar een clubje mensen dat kan bepalen of bulten stom of gewoon zijn. Mijn bult bleek stom, behoorlijk stom en nog best gevaarlijk ook. Niet alle uitslagen zijn bekend dus ik weet niet of de stomme bult in zijn geheel naar de eeuwige bultvlakten is verjaagd. Ik moet dus wachten. Tot woensdag om precies te zijn. Dan hebben ze het karakter van de stomme bult in kaart en kunnen ze verder kijken of hij zijn slechte voornemens al heeft rondbazuind aan andere ledematen. Ik hou niet van wachten, alles moet gelijk opgelost.

Ter overbrugging van de wachttijd brak ik mijn kleine teen, dat leek me nou wel een mooie afleidingsmanoeuvre. Maar die teen heelt veel sneller dan ik had gedacht en nou zit ik weer in zo’n wachtballon. Dat een mens op één dag zoveel verschillende humeuren kan hebben, weet ik alleen nog van de dagen na het overlijden van mijn ouders. Nooit meer voorgekomen daarna, dat gewissel per half uur, dat op en af, dat komtwelgoed en sodejuwatnu. Reuze vermoeiend gestorm.

Vandaag lag er een cd in de bus. Van Mondo Leone, Open deuren naar geluk. Dat vond ik wel een fijn kado, open deuren zijn handig en geluk kan ik wel gebruiken. De cd is gesigneerd, er staat voor odette op. Wij kennen elkaar helemaal niet, maar het deed me toch goed. Er lagen ook twee kaartjes van mensen die ik wel ken. Dat was hartstikke lief maar het maakte het ook echter. Ik heb blijkbaar sterkte nodig, er is echt iets aan de hand. Als er iets stoms gebeurt moet het gelijk opgelost; is het al woensdag?

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/351

Comments

Jeeetje Odet. Dat is schrikken. Weet niet wat ik moet zeggen. "Sterkte" is misschien toch wel 't meest op z'n plaats. In eerste instantie met 't afwachten, de onzekerheid en bijbehorende "storm". Ik duim voor goed nieuws, woensdag!
Alsof de tijd nog niet langzaam genoeg gaat als je op zoiets zit te wachten, is er nog een uur extra vannacht ook...
Ik denk aan je!

Ik duim een rondje mee!

dikke kus X p.

Heel veel sterkte Odette!
Weg met stomme bulten!!

Heel veel sterkte de komende dagen! *virtuele knuf*

Ik denk aan je.

Ik ga heel hard duimen tegen stomme bulten! Sterkte, liefs!

Ik had een stomme bult op mijn enkel en 't is een cyste gebleken.. Het valt heel vaak heel erg mee en dat ga ik voor je hopen en duimen! Liefs!

Jeuj, sterkte met wachten hoor, het is al bijna woensdag.

Ook hier wordt aan je gedacht!!

Jullie zijn tof! Dank!

Huh... Your blog is nice in general, but this very post... It is brilliant!!! It can be never better.

Hi. I just needed to tell you that some components of your website are hard to comprehend for me, as I'm color blind. I am a sufferrer of protanopia, however there are more kinds of color blindness that may also have issues. I will understand most of the web page Okay, and those parts I have issues with I am able to comprehend by employing a custom browser. Just the same, it would be cool if you would bear in mind us color-blind surfers whilst carrying out the next web site redesign. Cheers.

Post a comment