« Beeldverhaal | Main | Vierkant Ei »

Een dag om te vliegeren

vliegerL.jpg

Op verzoek: wat ik gisteren heb gedaan. Weinig, maar me wel met een muntthee en een mooi boek van Josse de Pauw in het zand van Blijburg genesteld en gelezen. En gekeken naar ouders met kleine kinderen, waarvan de ene helft alles goed vond en de andere helft driftig aan het opvoeden was geslagen. Er was ook nog een hondje, het lelijkste hondje dat ik ooit heb gezien, maar ik was zo druk met het beest van me af te slaan, dat er van een foto niets kwam. Lelijke hondjes vinden mij wel vaker leuk; ik hen niet, dus ik vind dat er nodig iets aan deze one-way toestand moet gebeuren.
Tussen mijn boek, de gezinnen en het hondje door keek ik een keer omhoog en daar was de vlieger. Mooi.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/344

Comments

Well this is depressing. Stop writing like that, your posts are spoiling your reader's mood. Boring.

From the beginning your blog seemed pretty dull for me. But now it keeps getting better. THIS post is just AWESOME!

Post a comment