« Magnetron | Main | Mick »

Rinkel

rinkelL.jpgWat hoor ik toch? Ja, ik hoor ook wat. Wat is dat voor 'n geluid? Ik hoor niks. Jawel, het is een soort klingelingeling, heel zachtjes. Maar waar komt het vandaan dan? Geen idee, ik zie hier niks dat kan klingelingelingen.
Het komt van jou! Als ik bij jou in de buurt ben, dan hoor ik het! Ehja, hoor je dit soms? En dan laat ik mijn Blijburg Belletjes armbandje zien. JA! Dat hoor ik. Ehm, heb je er last van? Nee, ik heb er geen last van, maar ik ben blij dat ik weet wat het is. Hele zachte klingelingelingen horen en niks zien: ik dacht dat ik langzaam gek werd. Leuk armbandje trouwens. Dank je.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/132

Comments

Haha, dat lijkt me wel leuk, de hele dag mensen in licht panische toestand rond zien kijken, zich afvragend of ze nu dan toch definitief gek aan het worden zijn.

Word je er zelf niet een beetje raar van: de hele dag die belletjes?
(Ik had tijdens mijn eerste zwangerschap zo'n buik-bel-bol gekregen. Na twee dagen heb ik 'm af gedaan. Helemaal dol geklingelklangd)

Die bal had ik ook en hing ook na 2 dagen aan een spijker. Nee, dit armbandje is eigenlijk geen echt geklingel als die bal, het is veel zachter en anders. Ik ga mezelf echt niet moedwillig gek lopen maken;-) Wist je trouwens dat later bekend is geworden dat babies in de buik ook gek werden van die buikbal?

Hee nee, nou je het zegt, je ziet inderdaad geen enkele vrouw-met-buik meer met zo'n bal lopen. In 'onze' tijd had iedereen zo'n ding om.
Zou er over een jaar of 20 een onderzoek komen naar het effect van die ballen op de mensen van dan? Tévé-programma's met getraumatiseerde mensen: 'Het komt allemaal door de bel van mijn moeder...'

After working all day I visited this website and guess what? I sound this source and I don’t feel tired any more! It’s the best entertaining source!

Hell yeah! This post sounds really good. Reading your blog is useful and interesting. Keep it that way.

Your website is very great. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment