« Zand | Main | Rinkel »

Magnetron

magnetronL.jpgDit is net zo smerig als het er uit ziet. Pasta met gerookte zalm moet het voorstellen.
Een magnetronmaaltijd. Ik eet ze bijna nooit, magnetronmaaltijden. Ik kook, want koken is helemaal niet erg. Magnetronmeuk is trouwens niet alleen vies, je brandt ook altijd je vingers als je het doorboorde plastic folie eraf moet slopen. Kortom.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/131

Comments

Hmm, ik ken daar een diepvriesversie van die toch wel te eten is. Van die rode zakken, ik meen Iglo. Maar dat is gewone zalm, geen gerookte. Even in de pan en klaar. Toch best smakelijk vond ik.

De enige magnetronmaaltijd die mijn magnetron inkomt is de stoommaaltijd van Appie. Maar die zijn weer zo verrekte duur dat-ie daarom mijn huis niet in komt!
Oftewel: ik kook gewoon lekker zelf. Hoef ik alleen maar mezelf op mijn flikker te geven als het niet smaakt ;-)

Juist.

Ga eens op kook-les, daar kun je ook leren hoe je je bord op maakt. Het lijkt wel of Teun over zijn nek is gegaan!

Ja, zo smaakte het ook. (als je kots leuk opmaakt op een bord, blijft het nog steeds kots hoor.)

From the beginning your blog was trash. But now it is great. I hope you gonna keep writing that way.

My best friend told me about this site. I thrust him, so I opened my Internet-browser and went surfing! After reading these news I was totally impressed by this article, even if it’s not true it’s written in a way that makes you believe it.

Post a comment