« Tijger | Main | Trap »

Bezoek

bezoekL.jpgTussen de schoolvakantie in het oosten van het land en hier in Amsterdam zitten maar liefst vier weken. Haar kinderen beginnen volgende week weer, mijn kinderen zijn net gewend aan het pyama-tot-twaalf-uurritme. Zij is al op vakantie geweest en ziet er uit als een mediterrane schone, ik heb nog een verkreukelde kantoorkop. Alleen deze week was er een mogelijkheid mijn zus nog even te treffen.
Van mijn zus kreeg ik een verlaat verjaardagscadeau. Ik ben nu de trotste bezitter van een armband met echte parels. Deftig hoor. Na inspectie van haar logeertas bleek dat we onafhankelijk van elkaar weer eens hetzelfde soort kleren hadden gekocht, en tijdens onze tocht over de Parade moesten we om dezelfde dingen lachen. We zagen Raymonde de Kuyper en aanhang, en walmden onze knoflookboeren door de tent om onze buren een beetje op afstand te houden. Mensen zijn soms zo opdringerig, en daarom hadden we ons van te voren gewapend met tapas. Zij drinkt nog een kopje thee, ik de laatste rose. Zodirekt gaan we slapen, maar eerst nog even smiespelen in het donker, net als vroeger.

Comments

Leuke zus! Leuke zussen dus. :-)

Mooie zus ook!

Wat een schoonheid. Is ze wel echt?