« Herfst | Main | Bezoek »

Tijger

tijgerL.jpgVannacht had ik ineens spierpijn. Waarvan weet ik niet, maar het was van die spierpijn waardoor je niet weet hoe je liggen moet. Niet goed. Ik herinnerde me een potje tijgerbalsem onder in m'n tas. Zelf heb ik het spul nog nooit gebruikt, mijn collega's vragen er wel eens naar als de airco weer eens te heftig hun kant op heeft staan blazen. Ik zit zelf in de aircovrije zone, ik heb het altijd warm. Dus laat je niet misleiden door het rafelige etiket, het potje tijgerbalsem wordt gebruikt door anderen. En verder zwerft het gewoon op de vuilnisbelt die damestas heet, en daar knapt niets echt van op. Vannacht graaide ik het potje tussen de andere zooi vandaan en begon enthousiast te smeren. Ik wilde slapen, dus huplakee, niet te zuinig.
Oh.
Binnen vijf minuten stonk mijn hele bed naar tijgerspul, en wilde ik het liefst onder de koude douche. Ik zie heus wel dat het een klein potje is met een klein etiketje, en dat de fabrikant weinig tekst kwijt kan. Maar misschien kan er een waarschuwingsstickertje op: BRANDGEVAAR! Ik heb trouwens nog steeds spierpijn.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/91

Comments

Your website is very the most interesting. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment