« Blijf! | Main | Costa »

Kamperen

buitenkunstL.jpgJe vraagt je misschien af waarom ik kampeerde in de regen. Dat was geen aanval van masochisme, maar weken daarvoor gepland. We gingen namelijk wat doen op die camping bij Elburg, we gingen Buitenkunsten!
Dat bleek een goed plan, ondanks nat en met drie lagen aan in je slaapzak.
Een fijne camping, een goed restaurant met zeldzaam vriendelijke bediening, een kampvuurtje, leuke mensen en veel verrassingen. Terwijl wij ons in een fotografie-workshop stortten, dansten ze zich twee tenten verderop warm of werd er geschilderd en geschreven. De eerste avond kregen we zomaar een geweldige BigBand voorgeschoteld die op 25 september nog in het Bimhuis in Amsterdam te zien is. (doen! is leuk!) De tweede avond gaven alle workshops presentaties van prestaties en die konden nog best grappig uitvallen. Zo stonden er drie mensen van de workshop -schrijven- hun verhaal voor te dragen met het taboe-onderwerp: zeik je eigen kinderen af. Alleen de titel wekte al wat nerveus gegiechel op.
Tussen de buien door maakten wij wat foto's her en der die later werden besproken. Steek je altijd wat van op. En daarna zaten we bij het kampvuur en suften we langzaam in slaap. Hoog tijd om je drie lagen kleren te verzamelen en de waterdichte tent dicht te ritsen.
Volgend jaar gaan we weer, als de zon schijnt en we het hele weekend kunnen slipperen. Gaan we gezellig mekkeren dat het zo warm is.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/718