« Trein | Main | Nieuwe lamp »

Spermavangen

staartL.jpgSpermavangen, ooit van gehoord? Ik sinds kort wel en ik ben er niet echt blij mee. Het is allemaal de schuld van Peter, de bijna onverstaanbare brabantse boer uit Boer zoekt Vrouw. Peter doet iets met het fokken van paarden en zelfs ik kan bedenken dat daar sperma aan te pas komt. Maar ik hoef het niet perse te zien. En er zijn nu al twee afleveringen geweest waarin ik aanschouwelijk onderwijs kreeg: er wordt een hengst hitsig bevonden, de hitsige hengst gaat met zijn neus tegen een merrie achter tralies oprijden, maar vanwege die tralies kan hij niet bij hetgeen hij wil penetreren dus hij wordt op een houten blok gehesen en doet daar wat hij eigenlijk met die merrie had willen doen. En als hij het stadium van yes! yes! yes! heeft bereikt, wordt zijn sperma opgevangen. Dat sperma gaat in een ingewikkelde koker en die koker moet in een plasticje en er is ook iets met temperaturen en gedoe. De koker komt dan uit een koelkast ofzoiets en dit geheel speelt zich af in dezelfde keuken waar straks de piepers staan te koken.
Peter is best een aardige jongen hoor. Denk ik, want de helft van de tijd kan ik hem niet verstaan. Peter heeft inmiddels twee vrouwen om zich heen verzameld. De een is eigenlijk zijn zusje die ook in de paardenspermabusiness zit, de ander schrikt zich iedere dag wild maar wil dat niet laten merken. Die dacht: ik doe die boer met die paarden want paarden zijn best romantisch, maar had natuurlijk ook nooit gedacht dat er spermavangen aan te pas zou komen.

Goed. Spermavangen, het is blijkbaar een beroep. Maar hoe je er een vrouw mee veroverd is me een raadsel en verder ga ik volgende week plassen of koffiezetten als boer Peter weer in beeld komt. Ik vind spermavangen namelijk een nogal particuliere aangelegenheid. Ja, ook voor paarden.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/621

Comments

Spermavangen. Hm. Ik ga even koffie zetten.

Spermavangen. Hm. Ik ga even koffie zetten.

Het is verschrikkelijk Odet, ik heb het per ongeluk gezien bij DWDD.
En zag ik dat goed? Hielp Peter het paard ook "een handje"?

Brrr.

Je zult dat als beroep hebben. En dan op de Internet dating site, beroep: spermavanger.

Very nice site!

I actually love this concept, and have been thinking about this sort of thing for a while now (how to better leverage personal connections for online dating). The online dating space is broken. It's like impersonal shopping, and it's a space that is grossly overdue for a tune up that integrates social connections in a neat and effective way. Leveraging Facebook to allow people to play matchmaker, makes a ton of sense.

Your website is very great. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment