« Uitwarm | Main | Straks »

Bende

bendevierL.jpg
Midden tussen de rokende puinhopen (ja lieve kijkbuiskinderen, er zijn rokende puinhopen > ik rook en de puinhopen staan om me heen, puin te hopen) zag ik vanavond iets moois. Ik gooi het maar gelijk in de strijd, want morgen moet ik weer blussen en dan komt het er weer niet van.
Iets moois dus. De bende van vier, en dat terwijl er echt zes mannen op het podium stonden met een gezellig huisje op de achtergrond. Ze zongen iets als de staalkaart van het Nederlandse lied maar het maakt me niet zoveel uit hoe het heet. Melige liedjes, mooie, ontroerende en erg grappige. Als dat een staalkaart heet, dan is dat zo. En er ging iets mis met een piano en mede daardoor is Kees Torn is nog steeds mijn nationale antiheld.
Afijn.
Het programma is niet meer te zien in het theater, dus het zou flauw zijn om jullie ertoe te bewegen het ook te gaan bekijken. Ware het niet dat. Er enorme televisiecamera's stonden opgesteld, en ergens in de chaos werd gemeld dat de hele avond (geknipt en geschoren) wordt uitgezonden. Op achttien oktober om elf uur 's avonds. Ik denk dat jullie dan even moeten kijken.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/477

Comments

Roken de puinhopen al wat minder?

Welnee, tis goon een vette bosbrand. Maar komt goed, want dat moet.

Welnee, tis goon een vette bosbrand. Maar komt goed, want dat moet.

Your website is very interesting. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment