« Stiefvader | Main | Harry the Hedgehog »

Molen

oranjemolenL.jpgTien dagen lang om elf uur 's avonds in de slaapzak en nu ben ik thuis en kan ik niet slapen. Misschien komt het door de oeverloos lange autotocht van vandaag, in m'n hoofd lijkt het nog alsof ik rij. Of is het net zoiets als je de hele dag hebt gevaren en je aan land nog wiebelt op je benen, ik weet het niet. Onderweg in Nederland kwamen we voorbij een rijtje windmolens. Er zijn mensen die windmolens een verstoring van het landschap vinden, maar ik hou erg van windmolens. Deze is ook nog oranje, wat wil je nog meer.
Ik ga proberen te slapen op mijn echte stille bed. Zonder luchtbedgewiebel, zonder muggen en mollen en zonder Harry de egel die ons iedere nacht kwam bezoeken en daarbij kuchte als een bootwerker. Op de laatste avond maakte ik eindelijk een foto van Harry. Gewoon lang genoeg bij de gaslamp blijven zitten en op het gekuch afgaan. Harry was helemaal niet schuw, gewend aan kampeerders met fijne vuilniszakken om in te grutten. Morgen een foto van Harry.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/465

Comments

Your website is very the most informative. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment