« Kerstzee | Main | Opnieuw »

Oud 07 Nieuw 08

ONL.jpg

Zo. Dat was me de jaarwisseling wel. Zie hier de PLAATJES en lees hier verder de onderschriften. Van links naar rechts en van boven naar onder. (duh!) Oh, ik zie net dat de plaatjes raar doen en veel kleiner zijn dan bedoeld. Lama, mañana.

We halen hem op, de allerlaatste werkdag in loondienst. Voortaan niet meer te vinden in het grote bedrijf, maar HIER.
Daarna naar de familie op de welbekende vijfde verdieping. Met oliebollen en vuurwerk en ontzettend veel rook over heel IJburg dat blijkbaar allemaal naar dat ene dakterras op de vijfde verdieping moest. (*uch uch*) Jongste zoon is daar voor het eerst verliefd geworden, we zagen het allemaal gebeuren en jippie! het was wederzijds. Omdat hij binnen een paar uur tot man was getransformeerd, wilde hij ook ineens vuurwerk afsteken. Stoer. Z'n kersverse vriendin bekeek gelukkig iedere handeling, want wat heb je aan stoer als er niemand kijkt? Nou dat dus. Later over een knallend en lallend IJburg wiebelend naar huis gefietst en volledig in coma de rest van de nacht doorgebracht.

Vanochtend (voorzichtig, voorzichtig) opgestaan en naar Blijburg. Daar zouden mensen bij wijze van nieuwjaarsding in het koude water springen. Dat moest gezien voordat er geloofd kon worden. Er werd gesprongen, amazing! Zo koud! Vervolgens in een enorme ritme-clash terechtgekomen want Blijburg hield een afterparty waarbij er nog behoorlijk veel te afteren viel. Zo stond de wandelende medemens met kleuter aan de hand zij aan zij met de feestganger waar best nóg een biertje in kon. Mijn oudste zoon kreeg een beschonken arm om zich heen en zit nu in shock op zijn kamer. Een dronken iemand heeft hem omhelsd, brrr. Het hele voorval is erg aan te raden als je je kinderen nog even van de alcohol wilt afhouden; zet ze gewoon tussen een vriendelijk en uitbundig clubje feestmutsen en je hebt weer een jaar gewonnen.

Mijn haren ruiken naar kampvuur en m'n hoofd wil even liggen. Er ligt een hele lap Nieuw Jaar voor ons. Daar gaan we eens iets moois mee doen. Vanaf morgen dan. Een gelukkig 2008!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/373

Comments

Happy Newyear to you too!

Gelukkig nieuwjaar Odette!

To be honest with you, I have never written any comments or posts in the Internet. This is my first time. Why did I decide to post? The answer is simple – all information here is so amazing and interesting that it’s hard to imagine someone wouldn’t comment it.

Humph, you've changed my mind! Your arguments are convincing indeed. Despite I'm not a person who is easy to be convinced.

Your website is very great. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment