« Oud 07 Nieuw 08 | Main | Laat »

Opnieuw

buroL.jpgIk ga het weer als eerder doen. Kleiner en hopelijk iedere dag. Een digi van de dag.

Op mijn puinbakburo: mijn nieuwe I-pod, een orthodontistenrekening, twee ballen die ooit kleurden maar nu niet meer, een pennenbakje van mijn werkgever, de groene verpakking van een hele mooie kitschkerstbal, het oefenblad voor het woord-catalogus- voor detsdingen, batterijen, (heb kinderen dus batterijen) een mini-tank want kind ging met vriendje naar het legermuseum en kwam met tankje en een kogel om z'n nek terug, (volgende keer een ander museum graag) een groen bakje met stukjes gekleurde tegel die ik altijd moet oprapen als ik een wandelingetje over IJburg maak, een zelfgemaakte kerstkaart, een vaag magazine waar ik niet om vroeg, een oud koelkastdoosje met oplaaddingen en onduidelijke snoeren, een scanner en een I Amsterdam-koord waarvan ik ook niet weet hoe het daar komt. Mijn buro is nog veel groter dan dit.

Hier iemand die in 2007 iedere week een fotoboek maakte: Wil van Iersel. Ooit ben ik begonnen om van alle digi's van de dag een maandboekje te maken. Ik heb er vijf of zes en ze liggen in een doos. Ik ben jaloers op zijn volharding.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/374

Comments

Ach, dat kan helemaal geen kwaad, die kogel en die tank. Ik speelde ook altijd soldaatje, had een arsenaal aan speelgoedpistolen, en ben toch helemaal niet al te verknipt geworden, uiteindelijk.

Goh, lijkt mijn werktafel wel...
Heb jij ook precies een rechthoekje, tussen alles in, waar je laptop staat?

Ik heb geen laptop maar een echte bak met nog een ouderwets dik mac-beeldscherm. Dus alle zooi ligt eromheen gedrapeerd.

Your website is very the most interesting. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment