« Ekster | Main | Bosbal »

Muffins

muffinsL.jpg

Vrijdag, mijn vrije dag. Ik heb het huis voor me alleen, slaap beduidend langer dan tot half zes, lees nog wat in bed en rommel daarna in badjas wat in de rondte.
*Trrrrringg!*
Telefoon van school, of ik mijn jongste zoon wil ophalen want hij heeft buikpijn en is ziek. Ik verhuis mijn zoon van school naar bank met dekentje en aai hem eens over z'n koppie. Geen koorts, wel wit en hangende ogen. Ik ga muffins bakken. Van muffins knapt iedereen op; je moet hier in huis wel gigantische buikpijn hebben, wil er geen muffin in kunnen. Achter me op de bank wordt inmiddels druk gelaptopt, de televisie gaat aan, er krijsen tekenfilms door de kamer. Ja, hij wil wel een muffin. En ook wel een glas limonade eigenlijk.
Okee, misschien een beetje moe van een paar avonden te laat naar bed, maar verder ben ik er vierkant ingetrapt: niet ziek, maar schoolziek. Die muffins gaan vandaag nog op.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/358

Comments

Ik vind schoolziekte een volkomen legitieme ziekte.

Your website is very the most informative. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment