« Kinderboeken | Main | Weg »

Heul

heulL copy.jpg

Altijd een goeie herfstvakantieafsluiter: de Apenheul.
Of kinderheul, of terrasheul (zullen we op dat terrasheul gaan zitten?) en zelfs kippenheul. (er zijn hier meer kippen dan apen, in deze kippenheul.) Je wordt er bepaald melig van, van dat tussen de aap-gescharrel met aapvrije tas op de rug. Maar verder wel heul gezellig hoor.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/349

Comments

Heee, grappig, Max was vandaag in de Julianatoren. Misschien zijn jullie elkaar wel gepasseerd in de wandeling naar de ingang...

Oh ja, de aapvrije tassen. Ik ben er niet meer geweest sinds ik een aapje in mijn jas had zitten en ik me niet meer durfde te bewegen tot die aap uit mijn zak kwam. En me toen heel venijnig in mijn hand beet. Heb je de gorillababy nog gezien? Plaatselijk voorpaginanieuws...

Nee, de baby gorilla zat binnen want het was te koud voor babies. Een aapje in je jas? Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?;-)

Ik had een anorak aan met een zak op mijn buik. Daar kunnen die kleine aapjes heel goed in en dat is bepaald eng, zo'n friemelend beest op je buik.

I always learn something new

Your website is very the most interesting. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment