« Frituur | Main | Karaoke »

Hyacintenjaar

hyacintenjaarL.jpgGodverdegodverdegodver. Hee! Een Hyacint!
Het lijkt wel alsof alle gif van het afgelopen jaar er nog uit moet. Ik (van het harmonisch model) maak ruzie als een viswijf op de Albert Cuyp.
Tussen de brieschbuien door kocht ik een bosje hyacinten. Het bosje hyacinten staat nu in mijn slaapkamer. Misschien kan het tijdens de nacht wat lieflijkheid verspreiden, zodat de dag wat zachter van start gaat. Er was genoeg ruzie in 2006, het volgende jaar zal op hyacintwijze worden aangepakt. Mijn fortune-cookies gaven ook al h(yac) inten in die richting.

(Ik kreeg twee fortune-cookies. Van de eerste schoot ik onmiddellijk in de viswijf-mode en kreeg ik, vanwege doemdenkscenario en vulkaanuitbarsting, subiet een tweede aangeboden. Men heeft mij verzekerd dat de tweede niet zonder de eerste kan:
1-ste: Learn to solve problems by yourself. (Briesch)
2-de: You will soon meet your beloved, and love sparks off. (Jajajajaja)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/214

Comments

Nou, je reacties op die fortune cookies hadden die van mij kunnen zijn. Ik Briesch even hevig met je mee!

Post a comment