« Nieuwjaarsgroet | Main | Hyacintenjaar »

Frituur

frituurL.jpgTijdens een weerstand-nulmoment is hij dan toch aangeschaft: de frituurpan.
Ik heb hem lang tegengehouden; een frituurpan in combinatie met een lichaam dat de neiging heeft al van een kale wortel op te bollen, is de goden verzoeken. Ik zag mezelf al om elf uur 's avonds gezellig wat vlammetjes in het vet mikken.
Gaan we niet doen! heb ik met mezelf afgesproken. Op eerste kerstdag zijn er keurige frieten in gebakken en sindsdien staat hij op het aanrecht. Ik weet niet zo goed waar je het bakbeest na gebruik moet laten. Hij moet uit het zicht, dat is zeker, want anders gaan er vanavond nog de eerste mini-kroketten in. Jaja, dat gingen we niet doen, maar er komen binnenkort vast nog meer weerstand-nulmomenten. Ik ken mezelf. Waarschijnlijk moet hij maar in de trapkast, achter de vlieggordijnen, de slaapzakken, die hele grote doos met troep-die-niet-weg-mag en de gereedschapskist. Misschien vergeet ik hem dan gewoon.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/213

Comments

oh god. jij hebt een friteuse. ik kan het nu al niet aan. wanneer kan ik mini kaassoufleetjes komen bakken:)?

Ik lust eigenlijk niet zoveel uit zo'n pan, maar vlammetjes!!! Wanneer eten we die? =)

Ik had die ook. Ooit. Maar omdat het zo'n gedoe was om hem elke keer na het afkoelen weg te zetten, lieten we hem maar gewoon in de keuken op de wasmasjien staan. En dan stond ie er tóch, dus dan...
Na vier maanden hebben we hem weggegooid. Veel plezier dr mee, hè!:-)

hier staat ie in de kelder
dus ongebruikt

(niet zozeer vanwege die kelder trouwens, maar meer vanwege de snackerie op spuugafstand)

Your website is very great. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment