« Parels | Main | Charlotte »

Ezel

koffieL.jpgVanochtend voor de tweede keer bij de nieuwe woningbouwvereniging op bezoek. Voor de tweede keer dacht ik: Hee, ze hebben hier hetzelfde koffieapparaat als op m'n werk! (voor de eerste keer dacht ik daar achteraan dat ik dat de vorige keer ook al had opgemerkt)
Voor de tweede keer drukte ik enthousiast op de knop cappuccino en voor de tweede keer stroomde de koffie over het apparaat, het tafeltje, de vloer en mijn schoenen. Oja, bekertje, dacht ik ook voor de tweede keer. Dus weer naar de receptie, weer een doekje, weer dweilen en puinruimen. Als ik er nou nog eens naartoe moet, schrijf ik thuis op m'n hand: Bekertje! Eerst!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/203

Comments

Ik ga er dan toch maar even van uit dat er op je werk wel automagisch een bekertje uit komt? Anders begrijp ik niet dat jij nog mag komen werken:-)

Hahaha, nog mooier lijkt het me als het je straks voor de tweede keer bij dezelfde corporatie gebeurt.
Het kan ook wel eens gebeuren dat het slangetje voor de melk niet goed is vastgemaakt na het schoonmaken, dan spuit dat alle kanten uit. Ook erg spectaculair...

thuis pak je toch ook eerst een beker voordat je koffie inschenkt? :)

Hahaha: "Heeeeeee, een kasteeltje!"

@Wies: op m'n werk hoeft dat dus niet, van dat bekertje;-)

Eerst een huis!

Good day! We really want to successfully buy a brand-new 106 " High-definition Tv. The HD Television must have full HD but also a min of 5 high definition multimedia interface guarded outlets. Now my wife and i are hunting for one or two very good overview online pages, due to there are different types of Tv products via quite a few brands on the electric market. Do someone discover various useful web pages, so where i and my partner can also take a look at?

Your website is very the most informative. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment