« Ezel | Main | Talent »

Charlotte

lot1L.jpgEr zijn van die dagen dat alles vanzelf gaat. Dat is mooi, want te veel hobbels levert maar gedoe op. Vandaag besloot ik me niet te storten in het kerstkadokoopgechagrijn in de stad, maar bij ex-collega Charlotte op bezoek te gaan die een winkeltje heeft geopend. De winkel heet de Kleine Dingen, en potdorie zeg, er lagen wat leuke kleine dingen. (nog niet af maar hier vast een website: www.dekleinedingen.nl) Dan besluit je samen dat er bij jou thuis ook nog wel wat leuke Kleine Dingen rondzwerven, dus dat die wellicht in de nabije toekomst ook wel in die winkel komen.
Vervolgens stop je iets in de oven (niet je cavia of kat, maar een kip of ander eetbaar produkt) waar veel knoflook, citroen en kruidenmengsels aan te pas komt. Je huis ruikt dan naar Frankrijk. En voor straks staat er een op-de-bank-nestel-sessie (met haakwerk) op stapel en daarna wordt er gekruikt en wel, gelezen in bed. Doe morgen nog maar zo'n dag.

(PS: De winkel van Charlotte heeft nog geen adres, de opening was in haar eigen huis. Een volgende kijk- en verkoopronde zal ik aankondigen.)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/204

Comments

oh ik wil ook een verlangboekje

en met kruik in bed klinkt ook niet slecht eigenlijk;-)

Ik vind de naam alleen al zo leuk!

Post a comment