« Bang | Main | Pakhuis »

's Avonds

afdelingL.jpg's Avonds, als iedereen weg is, heb ik de hele ruimte voor mezelf. Geen telefoon, geen ratelende toetsenborden, geen schema's, vergaderingen, klachten en vragen. Een heel groot kantoor, en daar zit ik dan. Eindelijk stil. Nog een paar klusjes doen waar je even rustig bij na moet denken. En als ze klaar zijn, sluit ik mijn computer af, trek m'n jas aan en dan komt het leukste. Dan mag ik álle lichten uitdoen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/186

Comments

Noemde Kees van Kooten zoiets niet Kicks voor Niks?

Noemde Kees van Kooten zoiets niet Kicks voor Niks?

Hihi. Ik werk er pas 3 dagen, maar ik mocht dat gisteren ook! leuk he, ver-ant-woord-e-lijk-heid!:)

ik werk ergens waar overal sensoren hangen en je 's avonds door een rondje te lopen juist alle lichten aan krijgt : )

For making a online purchase the first thing you should check is that whether the drugs sold by them are approved by the Food and Drug Administration or not. And they all are approved at www.drugstoregenerics.com . Once you are the satisfied with all these details then only make the purchase from www.drugstoregenerics.com. So, to save the money and time go for www.drugstoregenerics.com.

Post a comment