« Mick | Main | WC »

Film

zwartboekL.jpgNa Soldaat van Oranje was ik nog dagenlang over de zeik van de martelscene met Jeroen Krabbe. En toen ik Turks Fruit had gezien, wilde ik ook wijn drinken in de regen. Ik weet nog steeds niet zeker wie de dader in Basic Instinct is. En vandaag was Zwartboek aan de beurt. Wat vinden we van Zwartboek? Carice is gewoon hartstikke goed, daar valt niets over te mekkeren. Bovendien heeft ze een hele goeie smaak qua mannen. Maar er kon best een half uur uit en soms was de boodschap wel erg duidelijk. En over het einde waren wij nogal verontwaardigd, dat kon gewoon echt niet. Ik zal er niet van dromen, hoewel het best een spannende film is. Tja. Ik vind er niet zoveel van geloof ik. En dat hoort niet bij Paul Verhoeven, er niets van vinden.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/134

Comments

Wel een leuke avond gehad?

ik vond vooral het laatste 1/3 deel erg goed. Het begin was een beetje traag. Carice is een topper! Al met al een goede film, vond ik.

Carice zei ergens: "Als je mij niet zo leuk vindt, is het niet handig om naar de film te gaan, omdat ik in praktisch elke scene zit." Dus ik denk dat ik niet naar deze film hoef.

Seems different from your previous posts. Did YOU write this post, or someone else did? Anyway, I think your readers really enjoyed reading it.

I think there’s nothing wrong with people, who say whatever they want. It’s just there way of communication, I think

Hey, Found your blog on Google, glad I did, great site!! Keep it up! =)

Your website is very the most informative. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment