« Dragon | Main | Namen »

Room with my View

Het begint alweer aardig uit de klauwen te lopen, dat Room with my View idee van mij. De map met foto's van mijn uitzicht stroomt vol, het is maar goed dat ik af en toe niet thuis ben. De dagen dat ik er wel ben en een of twee foto's maak, leveren zoveel verschillende plaatjes op dat het me nu al duizelt en ik wil het hele jaar nog rond. Ik ben een aards mens, maar ik kijk graag naar de lucht. Hier wat voorbeelden, nogal klein maar om even het zucht-gevoel te kunnen delen.

12 augustus 2010 (de wolk is zelf een vogeltje)

sky 12 augL copy.jpg

24 augustus 2010 (ik krijg dit soort kleuren niet bij elkaar verzonnen, dat doen ze boven)

sky 24 augL copy.jpg

20 juli 2010 (blauw met vegen, da's mooi; het stipje onderaan is een vliegtuig)

sky 29 juliL copy.jpg

10 september 2010 (een echte bleh- en regendag, maar van grijze wolken zucht ik ook)

sky 10 septL.jpg

30 juli 2010 (het was raar weer op 30 juli 2010)

sky 30 juli copy.jpg

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/723