« Diemerpark Festival | Main | Dragon »

Apparaten

apparatenL.jpg
In mijn huis staan twee apparaten die mij óf tot hysterie óf tot algehele gelukzaligheid drijven.
Mijn printer, met wie ik toch al geen goede verstandhouding had, heeft een armbandje met minikraaltjes opgeslokt en ondanks schud & peuter produceert hij alleen bedrukt papier als hij daar zin in heeft. Dus net niet als je een belangrijk formulier op de bus moet zien te krijgen of een sollicitatiebrief wilt sturen. Sommige organisaties lusten geen mail, vandaar.
Aan de andere kant, in de keuken om precies te zijn, is er de afwasmachine. Mijn allereerste eigen afwasmachine die ondanks zijn leeftijd nog loopt als een zonnetje. Als ik ten einde raad mijn printer uit het raam wil flikkeren, loop ik even naar de keuken en staar ik naar de rekjes of naar mijn ultraschone vaat. Dat helpt.
Het is hier dus toppen en dalen geblazen, en je begrijpt zelf wel dat ik de apparaten daar gezellig metaforisch voor heb ingezet. In dit non-stukje. Sorry.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/721