« Troost | Main | Off »

Fontein

fonteinL.jpgEr schijnen nogal wat kattenspeelattributen in omloop te zijn. Zo zag ik laatst een kattentrapeze die je in je kamer kunt ophangen, met hangmatjes en verdiepingen en alles. Joep en Rufus hebben een krabpaal waar ze nooit aan krabben en een mandje waar er maar een in ligt. Voor de rest vermaken ze zich met het mensenmeubilair; ze zwieren in de hangmat, maken franjes aan de bank, peuteren verflagen van de muur en slapen op alles dat zacht is. In klerenkasten bijvoorbeeld, op pasgewassen was. Hm.
Maar nu heb ik toch een supersonisch kattenattribuut in huis gehaald. Een waterfontein met stromend water, voor Joep die alleen uit de kraan drinkt. En als ik er niet ben om de kraan open te draaien, drinkt hij dus niet. Dat leek me onverantwoord met dit weer dus nu klinkt er een gezellig klotsgeluid in de keuken, Joep is blij en ik voel me een doorgeslagen poezenmoeder.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/705