« Vier Mij | Main | Buikspier »

Spreeuw

spreeuwL.jpgDe brutaalste spreeuw die ik ooit zag, zat naast me op het bankje op de Arena Boulevard. Het stukje brood achter hem heeft hij zelf van mijn zachte broodje gepikt maar gelijk weer uitgespuugd. Hij lustte het niet. Hij wilde stokbrood en dat kreeg hij van de buren.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/678

Comments

Ha, prachtige pose! Dat is inderdaad een brutaaltje zeg, volkomen gewend aan de mensen - letterlijk uit je hand eten. Grappig dat hij ook nog kieskeurig kan zijn, hihi.

Hij staat er inderdaad nogal vrijpostig bij.

Ongelofelijk, ik had het broodje gewoon in m'n handen en hopla, daar begon hij te pikken.

Het moet toch niet veel gekker worden met die spreeuwen...

Post a comment