« Woest-Stoer | Main | Joekels »

De stoel

armestoelL.jpg
Van mijn moeder kreeg ik een stoel. De stoel staat al sinds mensenheugenis in mijn ouderlijk huis en dat huis moet leeg. Hij werd door mijn vader gebruikt aan de eettafel, de stoel zit ruim en mijn vader was nogal ruim in omvang. Daarna verhuisde hij naar mijn zusjes kamer en weer daarna verdween hij in het atelier achter in de tuin en werd een beetje vergeten.
Nu is de stoel van mij en ben ik begonnen met de afbrandklus. Mijn moeder die alles heeft had ook een afbrander en krabbers en na wat aanschouwelijk onderwijs kwam ik zover als op de foto links. De foto rechts laat zien wat een afbrander in combinatie met een onervaren enthousiasteling kan veroorzaken.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/601

Comments

Dus je bent er wel een beetje op eh afgebrand? (sorry)

Haha (en nee hoor, ik ga stug door maar dan met de brander uit de buurt van ledematen;-))

Oei, dat lijkt me niet goed. Ik ben zelf meer een fan van afbijtmiddel, vooral op rond hout, maar dat geeft altijd zo'n bende.

Voor de poten moet ik inderdaad afbijtmiddel gaan gebruiken. Eerlijk gezegd lijkt me dat nog enger dan zo'n brander.

Maar ik denk dat het resultaat wel super gaat zijn!

auw!

Your website is very great. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment