« Baby Joep | Main | Boog »

Pressure

pressureL.jpgGisteren, op de laatste dag van het IDFA, kon ik eindelijk weer een film zien: Pressure Cooker. Wat was ik blij dat ik brak van de avond ervoor toch door de natte sneeuw naar de stad gewiebeld ben en me in de overvolle bioscoopzaal heb gepropt. Wat een film. Bijna geen documentaire meer, maar een heuse speelfilm. Met een verhaal en vette muziek en hoofdpersonen en alles. En het was ook nog eens spannend. (krijgt dat leuke meisje Erica dan toch die studiebeurs?)
Hier is het op het moment ook een pressure cooker want ik doe verwoede pogingen om online een WW-uitkering aan te vragen. Dat is een baan op zich.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/515

Comments

Dat is inderdaad een baan op zich, pfuuu, succes hoor. Pressure cooker, alweer eentje die mij onbekend is. Gelukkig was het een normale film, en fijn dat ze dat even op het kaartje vermelden. ;)

@zus: you sick mind;-)

Als je mij al 'sick' noemt, probeer dan nog maar eens een woord voor die Mehmet Y. te vinden.... :-(
Maar dat aanvragen, doet de werkgever dat niet voor je? Da's toch wel het minste wat ze kunnen doen.

eh, nee, dat moet je zelf doen. Wat logisch is, aangezien de (ex) werkgever niet weet wat jouw plannen zijn.

@zus: ik noem jou natuurlijk niet sick, en voor die Mehmet Y. heb ik even nog geen woord. Djies.

En dat ze dan bij de intake voor de WW vragen of je al gesolliciteerd hebt, en dat je dan zegt dat je geen tijd hebt gehad wegens het online aanvragen van de WW.

Substantially, the article is in reality the sweetest on this worthw hile topic. I concur with your conclusions and will thirstily look forward to your next updates. Saying thanks will not just be adequate, for the exceptional lucidity in your writing. I will right away grab your rss feed to stay abreast of any updates. De lightful work and much success in your business efforts!

Howdy, I was searching the web and I ran into your blog. Keep up the awesome work.

Different people in every country take the lowest-rate-loans.com in various banks, because that's simple and comfortable.

Your website is very interesting. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment