« Rufus 2 | Main | Krab »

Erna

rufusschommelklein.jpg
Ze hadden me al gewaarschuwd, nadat alles rond het ontslag geregeld is, zul je moe zijn. Heel erg moe. Dat klopt. Het liefst ging ik regelrecht in winterslaap, maar dat is dan ook weer zo wat. Dus vanaf maandag houd ik me bezig met kinderdingen, kattendingen, tandartsdingen en tussendoor slaap ik. Of heb ik nachtmerries waarin ik ex-collega's in televisieprogramma's prop. Het lijkt nog het meest alsof ik vakantie heb, maar mijn hoofd zegt dat dat niet zo is. De werkelijkheid moet nog zakken.
De missie van vandaag is: een krabpaal voor Rufus en zijn aanstaande vriend die we zaterdag ophalen. Daarna zal de pijp wel weer leeg zijn.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/486

Comments

Rust maar lekker uit! Katten aaien is heel goed voor je bloeddruk, wist je dat?

Ach, wat is het toch een lief beestje.

Komen jullie een keer kijken? (ja jullie allebei;-) Straks is er nog een zwart-wit pluizenbeest bij.

Jaha! Als alles niet meer besmettelijk is, kom ik, hoor! Je krijgt nog spijt van deze uitnodiging; ik ben niet meer weg te slaan, vrees ik. =)

Je mag ook bij mij langskomen, ik kijk james herriot dvd's en dat is ongeveer alles wat ik trek momenteel

Your website is very interesting. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment