« Zielig bloemetje | Main | Stoer »

Geluk

horlogeL.jpgIk heb vakantie, maar de realiteit is dat ik steeds meer in de startschoenen sta. Startschoenen voor vernieuwing, dus nog een potje verandering er bovenop en wat gezellige reflectie hier en daar. Er zijn van die periodes dat alles stilstaat en dat je moet nadenken. Persoonlijk hou ik daar niet zo van, ik ben meer van het doenerige soort, maar iedere aktie zou nu een in-wild-weg geschiet zijn, zonder kop of staart, gewoon blinde paniek.
Daar heb je dan mooi de vakantie voor, om na te denken. Zou je zo zeggen. Maar mijn vakanties bestaan meestal uit gelummel waarbij mijn hersens op de reservestand staan. Dus ik weet even niet hoe dit moet, die combinatie van startschoen en reserve.
Vandaag pielde mijn jongste zoon in 1 poging twee horloges uit het kermisgrijpapparaat op de braderie. (ja, ik was op een braderie, ook al een teken dat er iets mis is.) Twee van die gouden van het plaatje hier boven. Volgens de man die bij het kermisgrijpapparaat hoorde kwam dat bijna nooit voor. Een van de gouden horloges bleek een kapot bandje te hebben en mijn zoon greep de gelegenheid gelijk aan om het gouden geval om te ruilen voor een wat meer jongensachtig modelletje. Dat mocht. Van de nood een deugd maken, dat zou ik ook eens moeten doen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/461

Comments

Verdomd, ik vraag twee dagen geleden nog aan iemand 9waarom weet ik ook niet) of die wel eens meegemaakt had dat iemand iets won met zo'n apparaat. Ik dus nooit. maar die collega haar vader won er massa's mee. Hoe kan dat in vredesnaam? Hoe deed jouw zoon dat?

Ik heb geen idee, ik stond erbij en keek ernaar en hoppa. Volgens mij had hij een echte techniek ofzo, hij deed maar wat. (kun je ook nog best wat mee opschieten, met "maar wat doen";-))

Your website is very the most informative. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment