« Lieve Zwanen | Main | Vlieg »

Boze Zwanen

bozezwaanL.jpgWe gooiden brood naar de zwanenfamilie, maar pa en ma hadden heel andere plannen. Gggggsssssssh! Zwanen op de kant zijn best groot en imposant. We gingen maar een eindje verderop staan en hoopten dat als het brood op zou zijn, de zwanen weer verder zouden zwemmen. Iemand anders terroriseren ofzo.
Nee dus.
Ze bleven op de kant, gggggggsssssssht-en nog eens en we durfden niet meer bij onze spullen.
*Wacht* *Wacht* Na 10 minuten kreeg ik de smoor in. Ik laat me toch niet ringeloren door zo'n blat(z)ende zwaan zeg. Zo rustig mogelijk (want pissig) liep ik naar ze toe, pakte de tassen en schoenen en mopperde hem, of waarschijnlijk haar, toe: doe 's niet zo debiel zeg, ik doe niks en bovendien: wij waren hier eerst!
Ik weet niet of de zwaan me heeft verstaan maar we zijn veilig thuisgekomen. De volgende keer gaan we alleen nog in zee met schattige kleine eendjes.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/446

Comments

Hahaha, nu moet ik denken aan een van die delen van Adrian Mole's Secret Diary, waar hij het voortdurend aan de stok heeft met een zwaan.

Hehehe, ja leuk stuk is dat, volgens mij een van de laatste delen.
Op de foto hier benee staan ze nog wel lief, maar ja. Ik heb er ook wel eens eentje achter me aan gekregen, samen met een kindje op school. We liepen alleen maar langs, meer niet, maar nee, pa en ma zwaan zagen al gevaar. Shoo!

Your website is very the most informative. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment