« Beton | Main | Storing »

Valentijn

valentijnballonL.jpgIk hou helemaal niet van Valentijn. Maar die blonnen op het werk waren geweldig en verder verliep de dag ook nogal valentijnerig. Ik kende ooit iemand die vast van plan was haar nog te maken zoon -Valentijn- te noemen. Hoe komen alle jongens met die naam deze dag eigenlijk door?

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/397

Comments

Ik kende één jongeheer die de naam Valentijn draagt. Zijn gelaatstrekken waren van een uitzonderlijke schoonheid en zachtaardigheid, bijna vrouwelijk perfect. Ik vroeg me toentertijd af of de naam die je aan iemand geeft invloed heeft op je leven. Ik denk dat iedere 14 februari alle Valentijns onder ons extra mooi zijn. ;)

Ik ken dan juist weer een hele stoere Valentijn.

My only wish is to leave this page and never come back again! Retarded stuff! How could anyone believe it?

Yeah!! (Wrings hands)! Nice blog you have here. I've enjoyed much reading your last posts. Keep it that way.

Post a comment