« Buikverplaatsing | Main | Liefdesverklaring »

Diepe keel

lindaL.jpgNogal in de war door alle emoties van de afgelopen week zeeg ik op de bank voor een avond ontspannende televee en viel prompt in de hele Deep Throat-toestand. Good lord.
Eerst was daar Spuiten & Slikken met een item van Filemon in een Amsterdams café, waar de film vanavond op een soortement van voetbalscherm gedraaid zou worden. De aanwezige gasten verheugden zich er enorm op. Op de film en op de sex erna. Welja.
Vervolgens een documentaire over het ontstaan en consequenties van de behaarde pornofilm, die ik ademloos (deels door vette griep, deels door verbijstering) heb zitten bekijken. Hoeveel moraal en politiek geneuzel kan een mens hebben, zo op een gemiddelde zaterdagavond. Nou komen Amerikanen over het algemeen al van een andere planeet, maar dit stelletje uit de vorige eeuw leek wel recht uit een ander universum op mijn televiesie-scherm te zijn gesmeten.
De film zelf heb ik niet nog eens gekeken, ik heb al genoeg keelpijn, raketten zeggen me niets en ik moet nodig gaan slapen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/400

Comments

Ik ben al afgehaakt bij Joost Zwagerman.

het is me compleet ontgaan, was aan het werk. gelukkig maar! vond de beschrijving ervan van de week in de krant, met woorden als harige witte billen, al ruimschoots voldoende :)

Ik heb een klein stukje documantaire gezien maar kon het niet meer opbrengen alles te zien. Ben naar bed gegaan en heb ook niets opgenomen. Ik vind het alemaal wel prima.

Na een fragment van 3 minuten deep gedoe heb je echt al geen zin meer in sex. Die hele film uitzitten moet een straf zijn... ongelooflijk dat dat 900.000 mensen is gelukt...

Ik sluit me aan bij Zus. Mijn god. En dan die muziek erachter. Het was niet eens lachwekkend, alleen maar zwaar irritant.

This post is awesome. I'm impressed by your style - experienced blogger, huh? Added your blog to my favs.

Well I’m confused. I don’t know what’s the problem here. What’s wrong. At first I thought it looked really smart, but I’m not sure any more

Post a comment