« Achtbaan-II | Main | Achtbaan IV »

Achtbaan-III

gangL.jpgHet huis van mij alleen wordt opgeleverd en hij onderhandelt met de opzichter over glasvezel, groepenkasten, internetaansluiting, trekkabels en behangklare muren. Ik word boos, dit is mijn huis; ik hoor te weten hoe het met mijn glasvezel, groepenkast, internet, trekkabels en behangklare muren moet. Ik schrijf alles op in een boekje, maar weet nu al dat ik straks vanalles aan hem na moet vragen. Waarom wilden we dit ook alweer in -goed overleg-? Het voelt alsof ik voor het eerst op kamers ga, maar eigenlijk al hoor te weten hoe dat werkt. Ik wil dit alleen kunnen, maar ik kan dit niet helemaal niet alleen.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/391

Comments

Is het enige troost dat ik in zukke dingen ook niet zo goed ben? Ik loop ook altijd (altijd? ik bedoel dat ik dat 2 keer in mijn leven gedaan heb) met een notitieblokje rond en dan als ik het later teruglees, snap ik zelf niet meer wat er staat. Verhuizen is 1 van de 5 grote stressfactoren. Als je eenmaal zit... dan wordt het vast heel fijn!

Ik ben 15 keer alleen verhuisd! Zonder notitieblokje! Dus jij kan het ook! Goon af en toe wat brieschen! (en anders weet je mijn telefoonnummer voor noodgevallen en andere Eerste Hulp Bij Verhuisperikelen

Your website is very the most interesting. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment