« Bed | Main | Buitenlucht »

Wantrouw

televisieL.jpgDit is mijn televisie. Gisteren was mijn zoon op of in die televisie in een item over internationaal onderwijs. Op zijn school spreken ze namelijk veel engels, ook als het niet over engels gaat. Dat is leuk, en nog leuker is het als je je eigen kind vol in beeld treft en op het juiste moment op je cameraknopje drukt. Maar toen ik gisteren de foto van camera naar computer loodste, ging er iets mis.

Ik heb het volste vertrouwen in mijn camera en mijn computer. Ik wis dus altijd gelijk alle foto's van mijn camera zodra het importeren gedaan is. Fout. Mijn computer zit vol, hij wilde die twee lullige televisiefotootjes er niet meer bij hebben. Maar dat ontdekte ik dus nadat ik de foto's van mijn camera has gewist. Bummerdebummer!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/382

Comments

Heee, jullie hebben ook een Wii!!!
Raving rabbits 2 ook al ontdekt?

De Wii is van kerstmis en wij hebben alleen nog sportdingen (ook leuk: tennis en golf in de kamer;-) Het item was op de regionale tv AT5 maar ik zie daar ook een -gemist- onderdeel. Eens kijken of de uitzending er nog op komt.

Oh ja, tennisen is leuk. Hele competities zijn hier gespeeld...
De jongens vinden boxen ook erg leuk. Vooral sinds we een tweede afstandsbediening (bij Wii-play gekregen van Oma) hebben.
Maar de toppers voor mij zelf zijn toch die rare konijntjes. De eerste versie vond ik zelf iets leuker, maar de tweede heeft het voordeel dat je met z'n tweeën tegelijk kunt spelen. Nooit meer ruzie wie er eerst mag!

Sneu van je foto's. Kun je de uitzending niet ergens opvragen?

Maar zo werkt dat met rotsvast vertrouwen. Nu ga je een tijd backups maken en als het dan weer verslapt en je al een hele tijd geen backups meer gemaakt hebt, gebeurt het weer. Bij mij dan. Hopelijk kan jij je kiekjes nog een keer maken.

Er zijn programmatjes om gewiste foto's terug te halen.
Geen nieuwe foto's op je kaartje zetten !

Groeten Edwin

Ja, er zijn inderdaad programma's om de gewiste foto's van de camera terug te halen. Wacht, ik zoek even of ik het nog kan vinden, ik had recentelijk hetzelfde probleem namelijk. :)

Ok, zoek hier even tussen:

http://www.google.be/search?hl=nl&q=recover+files+from+camera+free&btnG=Zoeken&meta=

Succes, ben benieuwd of er een nieuwe carrière voor zoon geboren is nu. ;)

I thought all that free xbox etc, sites were just bull until I finally tried one of them, if you are interested about trying one i will suggest trainn, they're well known for being trustworthy about payouts to people and you really have nothing to lose by trying :P
Free Xbox 360 Info

Post a comment