« Huis | Main | PC »

Daglicht

daglichtL.jpgEen paar buro's verderop staat er een: zo'n loeigrote daglichtlamp. Mijn eerste reaktie was iets als: kristus wat een bak licht, zo kun je toch niet werken? Maar na wat proefritten zeg ik alleen maar Hoezee! Ik weet namelijk wel dat ik geen wintertype ben en ik weet ook van de lichtbakken voor (dag)lichtbehoeftigen, maar ik had die twee nog nooit gecombineerd. Ik wil er ook een.
Alhoewel er deze week op een vroege werkochtend ineens heel veel vogels tegelijk floten. En er worden lieveheersbeestjes op lampenkappen gesignaleerd. Het zal dan toch ooit ergens wel weer lente worden.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/385

Comments

Rond deze tijd krijg ik meestal ontzettend behoefte aan lente, maar meestal begint de winter dan pas goed.

Volgens mij heb je onmiddellijk gelijk gekregen. Wat een takkeweer vandaag, niks geen lente.

Ja het is lente, in jouw kantoor! Dat komt door die lamp, de hele natuur in de war...

Die lichtbakken zijn geweldig! Ik heb er zelf nu ook een en ik voel me stukken fijner deze "winter". :-)

Oeh, lijkt me helemaal fijn.

Some time before, I needed to buy a good car for my business but I did not earn enough money and couldn't buy something. Thank goodness my mother proposed to try to get the home loans from trustworthy creditors. Therefore, I acted so and used to be happy with my collateral loan.

insightful post

Wow, thanks a bunch m8

amazing stuff thanx

I don¡¯t usually reply to posts but I will in this case. WoW

amazing stuff thanx

Post a comment