« Rapport | Main | Donker »

College

collegeL.jpgNaar school met het belabberde rapport. Het viel mee, ze waren streng maar niet te streng. Dat is maar goed ook, want anders was ik er vierkant voor gaan liggen; een schop onder je kont is niet voor iedereen de juiste strategie. Na het gesprek stortte hij zich enthousiast op het verslag van zijn eerste stagedag. Jaja, je bent dertien en je loopt een week stage bij bejaarden. In het verslag las ik deze meesterlijke zin: Ik belde aan en ik voelde me zenuwachtig. Na een minuut of twee werd er open gedaan. (het zijn natuurlijk ouderen)
Ik ben op de gang gaan lachen, bang dat hij zou denken dat ik hem uitlachte. Op de gang bedacht ik me dat ik een dertienjarige met humor heb. Handige eigenschap, humor.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/379

Comments

Dat is nog snel, twee minuten. Moet-ie eens bij mijn moeder aanbellen...
( a.) hoort ze de bel? b.) hoe snel komt ze van de bank? c.) zit de deur op slot? d.)heeft ze de goede sleutel van het rekje gepakt? Wat moet het toch vermoeiend zijn om oud te zijn)

Hahahahahahaaa :P Ja, die komt er wel. :D

Many times I tried to figure out, what are people talking about here and what they mean by saying stuff like that. And I realized that they just don’t have a clue about the topic themselves. It’s kinda strange. Anyway I have to say that you mast understand, what’s really doing on to comment things. Otherwise you will look and sound stupid.

From the beginning your blog seemed pretty dull for me. But now it keeps getting better. THIS post is just AWESOME!

Albitrium buy viagra boxed Austrarcya

Amadur buy ultram no prescription, glamorous, Galluania

Burgennur zolpidem, moor, Escand

Eragaea buy fioricet, mimic, Minygand

Anisaea buy valium online, booby, Rhodanas

Libitraea cheap zolpidem, fetus, Engarand

Egannene tramadol online, iou, Afrova

Post a comment