« Ster | Main | Kerstzee »

Boom

boom07L.jpg

Ook dit jaar is er weer iets met onze kerstboom. In een onbewaakt ogenblik, dat wil zeggen dat ik er niet was om te waken over kluit en omvang, is er een idioot grote boom het huis binnengesleept. De halve kamer is er voor ontruimd maar dan heb je ook wat. Vervolgens waren de ballen kwijt. Alle in de loop der jaren bij elkaar gespaarde ballen, engeltjes, vogeltjes, discolampjes en zelfgemaakte kleuter-kerstversieringen: pleite. Onze hele huisraad is verdeeld over twee lokaties (huis-atelier) dus het is niet zo raar dat er onderweg wel eens wat mis gaat. Ik hou m'n hart vast voor wat er over een maand staat te gebeuren als er nóg een lokatie bij komt. (huis1-huis2-bedrijfsruimte) De hele santekraam zal in een soort lokatie-triangle worden gezogen en op mysterieuze wijze zal niet alleen de kerstversiering, maar ook de kaasschaaf, dekbedhoezen, pepermolens, fotoalbums, schoolrapporten en misschien zelfs de kat geheel van de aardbodem verdwijnen.
Maar goed. Dat is voor later.
Nu hangt die idioot grote boom vol met plastic rode en gouden ballen en in de haast gekochte slingers. Ook leuk, zo'n gewone boom.

Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik jullie allemaal een gelukkig kerstfeest toewens. Met familie, vrienden en geliefden. En ontwarde kerstlampslierten, Sonjaloos eten, veel lekkere drankjes, goeie hoofdpijnbestrijders en gewoon met elkaar. Maak er wat moois van. Dan ga ik nu weer verder sniffen bij de All you need-kerstsnotterspecial.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/371

Comments

Ook jij een heel fijn kerstfeest onder de grote boom. Hij ziet er zo op de foto fantastisch uit. Om jaloers op te worden, zo'n boom!

Die schoolrapporten verdwijnen hier ook en we hebben hier geen locatie-triangle. Mooie sfeervolle boom!

Huh... Your blog is nice in general, but this very post... It is brilliant!!! It can be never better.

When you don’t have a clue on the topic, don’t even try to write anything! First find out what people are talking about, and then write what you think!!!

Post a comment