« Bloem-9 | Main | Bloem-11 »

Bloem-10

bloemharigL.jpgLieve lezers, en vooral lieve vrouwelijke lezers. Kunnen jullie mij misschien helpen? Als jullie een tasje mochten uitzoeken, welke van de onderstaande bloemen zouden jullie dan als print op de flap willen? Het tasje heeft een zwarte achterkant en riem, dat is ook wel belangrijk om te weten. Want niet alles past bij zwart. Vind ik. Dus graag jullie mening in het reaktiedinges, dan kan ik ook eens ophouden met twijfelen. (meerdere keuzes uit deze kleine selectie > graag! Er komen overigens in de volgende twee dagen nog meer keuzemogelijkheden, dus wie weet zit jouw keuze daar tussen, kan ook zomaar.)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/226

Comments

Die groene-met-waterdruppel is mijn favoriet, maar op een tas word je een soort wandelende advertentie voor een Jomanda-gezondheidswinkel, of voor een fitnesscentrum, ben ik bang.

Op plaats 2 bloem 16L, omdat ie zo fijn aan de nog altijd bestaande hippiewinkels langs de Oude Hoogstraat doet denken. Maar hij is, net als veel van je andere (prachtige) plaatjes iets te vleesetend naar mijn smaak.

Daarom zou ik voor mijn nummer 3 gaan: bloem 13L. Mooi met dat groen er tussendoor, geen al te enge happende sliertjes en door de tere kleuren een goede combinatie met zwart.

Hartelijke groet, een lieve vrouwelijke lezer/fan

Omdat je zelf oranje mooi vind: nummer 2. Ik zou zelf ook eerder voor groen met druppel gaan, maar wat die mevroi hierboven zegt; is wel erg ' bio' op een tasje misschien.

das niet moeilijk. die van vandaag!!!

Die van vandaag of 7 of 10. Maar de allermooiste is de groene met de druppel. En inderdaad is die wel erg bio, maar misschien kan je daar iets anders mee? Op een boekje of een agenda of iets anders?

Deze of 7, zou ik ook zeggen.

Deze! Zonder twijfel.

Hartstikke bedankt voor jullie reakties! (ik moest erg lachen om het bio-jomandaverhaal bij de druppel;-)

Ik zie dat er al een Irene is geweest. Bloem 10, als ik nog mag, als spuit elf, en anders de allereerste.

Deze hiernaast! Die wordt ook een beetje vervreemdend wanneer hij op stof gedrukt is.

bloem 2 of bloem 16L (anemoon of klaproos). Combineert lekker met zwart en zijn ook mijn favoriete bloemen in het echt!!!

Your website is very the most interesting. I loved your website a lot. Thank you.

Post a comment