« Boom | Main | Parels »

Politiek

politiekL.jpgMisschien ben ik er te simpel voor. Of te praktisch. Maar het is nu de tweede keer dat ik gestemd heb op een partij die gegroeid is als een wilde, en beide keren zag ik ze niet terug in de regering. Ik begrijp niet dat de plannen van een zittende grootste, de maat bepaalt waar een duidelijk opstuwende kracht zich naar moet voegen. Wie zegt dat het zo moet? Je wordt toch gek van zoveel gedoe, gekonkel en geouwehoer?! Maar goed, diplomatie was al nooit mijn sterkste punt, blijkbaar heb ik een melkboerenhondenverstand.
Ik slik er nog maar eens een vitamine-C op. Zien jullie de gezinspot op tafel staan? Toen ik klein was heb ik eens zo'n halve pot leeggegeten omdat de pilletjes zo lekker waren. Gelukkig plas je overtollige vitamine-C weer uit, anders had ik misschien wel geel door het leven gemoeten. Nou ja, met zulke gedachten is politiek misschien ook iets te hoog gegrepen. Ofzo.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/201

Comments

wat is er mis met geel?

och ja, die vitamine-c tabletjes, wij namen ze mee naar school als snoepjes...

Wow what a beautiful story. I have read your blog for a long time and have never posted a comment...It is no wonder that you often don't open up comments with all the wack jobs out in this world.

Oh man! Are you all still here? I thought this is not an interesting topic anymore! Visit other sources!

This whole situation is SO absurd. Your post strikes as serious for you only. What can we do but make jokes about it?

Your website is very interesting. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment