« Stroomversnelling | Main | Auto's »

Twaalf

twaalfL.jpgHij is vandaag twaalf geworden. Als je twaalf bent, mogen er geen slingers en ballonnen meer. Maar die kaarsjes op de taart heb ik er gewoon ongevraagd op gezet. Geen klachten trouwens, ook niet over de drie ballonnen die ik toch had opgehangen.
Als je twaalf bent geef je ook geen feestje meer. Je nodigt wat medetwaalfjarigen uit om te hangen voor een film. De meest wonderlijke uitspraak kwam tijdens een telefoongesprek. Nee, ik hoef geen speelgoed, want ik speel niet meer. Ik voetbal, ik computer en ik luister naar muziek. Dat is het.
Welkom in puberland lieve zoon.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/192

Comments

Gefeliciteerd!

Van harte! :o)

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd pubermoeder.

mag er nog wel gezongen worden? hieperdepiep hoera!

Dag Odette...gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon. Ik lees je denk ik al langer dan een jaar...maar vind dat ik nu maar 'es kommentaar moet geven. Hebben zelf ook twee zonen..alhoewel die nu aan het studeren zijn, en niet meer thuis wonen. Mwáá ..af en toe nog wel...als het geld op is enzo..en bijgevoederd moeten worden ! Veel succes toegewenst met je "nieuwe" puberzoon.

Van harte gefeliciteerd! Nog!

Gefeliciteerd, ook al is het dan te laat.

Enne gelukkig speelt ie nog wel voetbal

Gefeliciteerd met die van jou!
Dus geen dagen bezig ben met speurtochten en detectivebureau-decor en rennen omdat de helft de verkeerde kant uit gaat en zo kan ik nog wel even doorgaan... Gewoon paar flessen cola en een paar zakken chips halen. Hmmmm, ik veheug me er al op!

Dankjulliewel! (ja, zingen mocht nog wel, zijn meester zingt zelfs een speciaal lied in de klas voor iedere jarige. zal mij benieuwen hoe rood zijn hoofd toen is geweest;-)

@Catharina: wat leuk dat je gereageerd hebt!

To be sincere, I have never been here before, and as a new person I can say that this website looks amazing. I really enjoy it

No freaking way. I’m absolutely disagreeing. Next time when you post something think about reaction of readers.

Post a comment