« Sollicitatie | Main | Glazenwassers »

Oortjes

oortjesL.jpgHelemaal simpel word ik van onze harige bol. Naar buiten, naar binnen, toch weer naar buiten. Ik wil water, onee, ik wil toch liever brokjes. Of wacht, laat maar, ik wil eigenlijk weer naar buiten. Onder de dekens, op de dekens, rondrennen, vechten met buurtkatten en dan snel weer naar binnen. Brokjes? Nee. Op schoot dan? Twee seconden. Weer naar buiten, weer naar binnen, deur open, deur dicht. Zal ik jou eens laten struikelen op de trap? Moet je horen hoe hard ik kan miauwen! Ik wil rennen op jouw bed. Of zal ik toch nog even naar buiten?

Ik heb geen kat, ik heb een baby.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/178

Comments

Je hebt een kat met ADHD. Beetje ritalin in de brokjes....

heb jij geen kattenluik?
allemachtig
hoe hou je het vol!

rosie@triad29.com

rosieponder@verizon.net

Not only do they try to rip you off, they send your email out and you get a ton of junk mail.

If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

Can I quote you on my blog if I link back to this page?

Do you mind if I quote you on my blog if I link back to your blog?

You obtained a actually practical blog I've been here reading for about an hour. I'm a newbie and your success is really a lot an inspiration for me.

Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained! I’m sure you had fun writing this article.

I am really thankful to the author of this post for making this lovely and informative article live here for us. We really appreciate ur effort. Keep up the good work. . . .

Great info. Just found this blog while surfing the net.

Your website is very the most interesting. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment