« Oma | Main | Bellen »

Onthaasten

schonedagL.jpg*Kattaklop* In galop de dag door. Op de fiets in de stromende regen bedacht ik me dat sporten nog niet tot de mogelijkheden behoort. Sorry meneer BuikBillenBenen-Brigade van de sportschool, maar mijn trouwe metgezel (Virus genaamd) zegt dat ik op de bank moet onthaasten. En waarmee kun je dat beter doen dan met de onthaastfilm bij uitstek: Het is een schone dag geweest.
Ik maak hier niet graag reclame voor mijn werkgever, maar moet je nou eens zien wat een mooie verzameling: Kalverliefde. Het is ineens herfst en de kachel mag straks aan. Dan is Kalverliefde nog niet zo'n slecht idee. Liefde trouwens ook niet.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/149

Comments

dat is een goede keuze en ik maak normaal niet gauw reklame voor oud-collega's stef en melle. ;)

prachtige ontroerende (lekker snotteren) film!

Post a comment